MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Nak join? Sila klik banner ye :)

UCAPAN UNTUK TENGKUBUTANG 

Assalammualaikum tengkubutang. Hihi okay firstly nak wish happy becoming birthday sebab dyana wish awal kan. So mesti lah happy becoming birthday kan? Okay okay tak dapat la den nak bagi hadiah ni haa. Just ucapan boleh kan? Ucapan yang manis dari hati tau. Rasa tak kemanisan ucapan dyana ni? Rasa macam gula kan? Haa tulaa. Sila paku kan dalam kepala tau apa yang Dyana wish ni. Hiks. Tengok dah melalut dah ni. Ok ok back to the topic, semoga panjang umur ye murah rezeki and sentiasa sihat. Jangan sedih sedih masa birthday. Cuba senyum sikit. Ok ok jangan senyum lebar sangat. Dyana mintak sikit jee haish T_T Haa semoga berjaya dalam kariermu dan sentiasa menjadi seorang yang berjaya, dihormati, disegani, disayangi. Jangan pernah putus asa dalam kehidupan ye :) Rasanya tu jela kot. Sekian terima kasih <3

1 comment:

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Mini Giveaway TengkuButang

Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

Goodluck! =)