Soryy :(


Assalammualaikum . Hai . Lama tak udpate blog , Amboyy , Kemain rindu lagi aku nak menaip for tulis entry . Atoto . Cikgu bagi kerja sekolah banyak Oh , Nak rilex sekejap pon tak boleh . Hehehe . Cikgu-cikgu , Boleh tak kalau tak bagi kerja sekolah for satu hari ? -,- Soalan paling bodoh yang aku pernah tanya . Dah semestinya lah diaorang tu cikgu . Mesti bagi kerja sekolah ye dak ? Haa . Back to the topic lah ea :')

Weyy kepada yang Bercapital A , Aku nak say Sorry kat kau sebab apa yang aku mintak kat kau haritu . Tak sangka kau tak boleh nak terima . Sory sesangat . Aku tahu kau tak boleh , Aku cuma nak kau kuatkan semangat je bila benda macam tu jadi betol-betol . Tapi ternyata kau tak boleh , Dan aku faham sangat perasaan kau masa tu . Sebenarnya aku pon tak boleh . Tapi disebabkan kau , aku terima jugak . Tapi nak buat macam mana , Dah kau tak boleh , aku tak nak paksa kau . So , aku terpaksa lah batalkan semua yang aku mintak tuu . Aku harap kau jangan Dendam dengan aku tauu . Peace ^^v

Eyh munchet , aku harap kau maafkan aku tau ! Lepas nieyy , aku tak nak buat kau macam tuh lagi . Kesian sangat tengok kau macam tuu . Walaupon kau buat-buat heppy dengan aku , Aku tahu sangat macam mana perasaan kau . Aku mintak maaf ea ? Aku harap kau maafkan aku . :) I LOVE YOU <3

2 comments:

suzie rahman said...

ok sye maaf kan.wink3

nur diyanah said...

Huhu . Terima kasihh xD