"Duo Giveaway By Iman & FD"

 nak join? klik banner okay :)

Assalammualaikum. Haaaa join lagi giveaway nie haa. Biasa lah budak budak dah habis PMR gituwww. Seriously takde kerja kau nak buat. Haaa mintak hantar pergi popular carik buku nak baca kemain semua pakat busy. Kecik hati kita keyh :'( Fikir punya fikir. eh eh ada blog laaa. Lagipun dah lama tak update. Bukak punya bukak, scroll punya scroll, terjumpa GA. Wahh macam semangat juga lah nak join sebab dah lama tak join GA.Hope sangat ada luck. Boleh lah dok belagak dekat family aku yang dok pakat busy semua taknak hantar aku kat popular tu haaa. *gurau* hahaha Kalau menang pun alhamdulillah lah kan. Sekurang-kurangnya happy la jugak. Mana lah tahu ada luck sebab dah lama tak join GA. Insyaallah lah. Amin! hehe okay lah. nak join, tekan banner k :)

2 comments:

Farah Arina said...

blogwalking , singgah dari GA yang sama . salam aidiladha . goodluck :D
http://arinalola.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-iman-fd.html

mawar berduri said...

Datang dari GA yang sama Goodluck too...http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-iman-fd.html