FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER


Assalammualaikum. Setelah sekian lama tidak mengUpdate blog,akhirnya muncul jugak k. Okay entry kali ni nak try masuk GA. Lama key tak masuk GA. Haha cuba try nasib pulak. Mana lah tahu ada luck kan. Kuasa Allah siapa yang tahu. hihihih. Okay back to the entry, owner blog mintak kita komen sikit pasal blog dia. Moh le kita pakai ramai-ramai masuk GA dia.

Hai RishaMelon.
Apa yang saya komen nie tulus dari hati yang suci nie k. Okay gurau aje.
You are new blogger right? First masa saya buka blog awak, i can't believe that you are new blogger. Seriously, masa saya first jadi blogger, blog saya tidaklah secantik blog awak! Sangat serabut k blog saya masatu. Dengan lagu dengan tulisan sebesar gajah -,- Serious. Blog awak cantik cantik dan cantik. Tak de lah selirat and berat macam sesetengah blog tunggu lama nau nak loading dia haaa. Okayokay. Header tuu sangatlah gorjes gituuuuu. Seriously saya suka sangat okay dengan blog awak. Warna dia lembut and sangat sangat tak selirat. Okay itu je kot. hihih :)


4 comments:

Risha Melon said...

thanks.terima kasih sudi join my first GA.ohh yaa thnks dengan comment tu^^ sangat membantu Risha as new blogger.semak senarai peserta dekat sni,kalau tak ada bgtau ye :)
http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-new.html

Ezelovesse7en said...

Ok.. kita datang singgah2 sambil minum kopi. Good luck :)

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni ye.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh nanti follow blog ayu sekali...hehehee...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html